Trading account is:

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Ali , Accounts Officer ( Contract) , Bharat Pumps & Compressors Ltd Naini Allahabad
تاريخ النشر: 2014/12/12
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Though Nominal accounts are reported on the income statement , Trading account is an income statement as it is not an account of routine in nature for regular purposes.