What kind of a relationship is implied when completion of a successor is dependent on initiation of its predecessor?

<p>a) FS</p> <p>b) FF</p> <p>c) SS</p> <p>d) SF</p>

تم إضافة السؤال من قبل Rifat Qumar , Assistant Front Office Manager , Pearl Park Hotel
تاريخ النشر: 2014/12/13
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Agree with Mr. Ali.

D) SF

Basit Ali
من قبل Basit Ali , Director of Engineering , Laverda Suites & Villas / Blue Bay Resorts

d) SF

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Changed Option D: SF

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

 answer will be d) SF

Marco Petrelli
من قبل Marco Petrelli , Area Manager Middle East, General Manager Abu Dhabi , ISS INTERNATIONAL SPA

Start to Finish

Farruk Kiani
من قبل Farruk Kiani , Rigging Engineer , Expertise Contracting Company

SF

Mohammed Abdul Hannan
من قبل Mohammed Abdul Hannan , Planning Manager , North 25 (Subsidary of Dubai Holding & Meraas)

Answer is D

Muhammad samran
من قبل Muhammad samran , Junior Officer/Project Coordinator , Pakistan Stell Mill

the right answer is start - finish