Which of the following is a case of 'Spin off'?

<p><strong><em>(a)Assets sold in the market</em></strong></p> <p><strong><em>(b)A division converted into a company</em></strong></p> <p><strong><em>(c) Assets transferred to lenders</em></strong><strong><em>(d) None of the above</em></strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/12/20
SUDIP KUMAR KAR
من قبل SUDIP KUMAR KAR , Head Finance - Strategic Division , Larsen & Toubro

Agreed. It's option b)

Ashwathy Pillai
من قبل Ashwathy Pillai , Engineer- Business Development , PRATIBHA INDUSTRIES LIMITED

B)

Tamer Elbeshbishy
من قبل Tamer Elbeshbishy , Financial and Administration Manager , Al Muzun Holding Group

It is as semi internal issue - converted  to a company (answer b)

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option (b)   >>>>>>>>>>>>>>>> A division converted into a company

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

Option B .....

Basit Ali
من قبل Basit Ali , Director of Engineering , Laverda Suites & Villas / Blue Bay Resorts

B is right Option