Which one of the following is least likely to be involved in establishing standard costs for evaluation purposes?

<p><em><strong>a) Budgetary accountants.</strong></em></p> <p><em><strong>b) Industrial engineers.</strong></em></p> <p><em><strong>c) Top management.</strong></em></p> <p><em><strong>d) Quality control personnel.</strong></em></p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/12/27
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Agree with the answer by Mr. Moataz ali sobhi elsabawy

(c) Top management.

(least likely to be involved)

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

c) Top management. - agree with the answers

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

I agree with the experts,

c) Top management is the least likely to be involved in establishing standard costs for evaluation purposes.