Three major processes in Project Human Resource Management are:

<p><strong>A. Staff recruitment, project staff planning and team building </strong></p> <p><strong>B. Plan HRM, Acquire Project Team and Develop Project Team </strong></p> <p><strong>C. Rewarding, salary reviews and penalties </strong></p> <p><strong>D. Staff acquisition, staff training, staff deployment</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society
تاريخ النشر: 2015/01/10
souha safir
من قبل souha safir , إدارية , قطاع التربية

Colleagues also said the answer(B)

Mukesh Varadhan
من قبل Mukesh Varadhan , Administration Manager , M/s. Triton Health Care

For the project HR, yes it is option "B'.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

B. Plan HRM, Acquire Project Team and Develop Project Team

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option (B) >>>>>>>>   Plan HRM, Acquire Project Team and Develop Project Team

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Yes. The major 3  processes in Project Human Resource Management are

B. Plan HRM, Acquire Project Team and Develop Project Team.

RAJ DAHIYA
من قبل RAJ DAHIYA , Senior MEP Projects Manager , Trinity Engineering Services L.L.C.

"Plan HRM, Acquire Project Team and Develop Project Team" are the3 major processes in HRM

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

I also go with choice B

Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

I agree with all, It is (B)

Mutale Mutale
من قبل Mutale Mutale , General Foreman , MOPANI COPPER MINES

 Staff acquisition, staff training, staff deployment<