The selection of the solution technique to the implemented by a computing system should be made by?

A. an operations research expert

B. a computer programmer

C. system analysts

D. a computing system user

E. None of the above

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/01/26
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

----------------------------  D. a computing system user ------------------------------------

Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

I am not sure, but believe D is the best answer

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

D will be my answer..............

LABIB KOOLI
من قبل LABIB KOOLI , Director of the Sectoral Center for Training in Hotel Technologies at Southern Hammamet , Tunisian Vocational Training Agency (ATFP)

I guess D fits your question

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

D. a computing system user