Do You Prefer Working Within a Team Or Alone ?

تم إضافة السؤال من قبل Majed AlKhudari - CIA , Finance Manager , Saudi Tianyuan for Food Industries LLC
تاريخ النشر: 2013/04/20
Majed AlKhudari - CIA
من قبل Majed AlKhudari - CIA , Finance Manager , Saudi Tianyuan for Food Industries LLC

thanks guys

Khalil Alkhudhari  CIA IFC IFSAH
من قبل Khalil Alkhudhari CIA IFC IFSAH , Internal Audit Manager , مجموعة البسامي

any method has some advantages and disadvantages so i prefer both .
i like work in groups with determintion performance everyone Separately

ياسر ahmed
من قبل ياسر ahmed , مدخل بيانات , مؤسسة الاسمري

team work

رامي الخالد
من قبل رامي الخالد , محاسب , شركة التنمية الكبرى

team work

samer alrashed
من قبل samer alrashed , مدقق داخلي , شركة التنمية الكبرى

alone

Youssef Khalil
من قبل Youssef Khalil , Customer Service representetive , Sykes

team work makes you more secured but working alone makes you more in risk since that you might be having something that you didn't figure out that it was wrong