ما هي أهم المميزات الواجب توافرها في مهندس الإنتاج؟

تم إضافة السؤال من قبل mahmoud mohamed abouzeid el-sgheir , مهندس ميكنه , انجنيرنج جروب
تاريخ النشر: 2013/07/25
mahmoud mohamed abouzeid el-sgheir
من قبل mahmoud mohamed abouzeid el-sgheir , مهندس ميكنه , انجنيرنج جروب

جعل روح التعاون والموده تسود بين الفنين _الامانه العمليه وروح الضميرالجيد

Shady Abouelela
من قبل Shady Abouelela , Process and Production Manager , FRESH for Home Appliances

1- Follow-up & update &Application production rate for each model by -Time Analysis sheet by record video -Calculating the efficiency of production per day by OEE2-Follow-up& update process sheet3-Follow-up&update Layout for factor4-Application Lean manufacture system -Application First In First Out system -Application VSM5-Follow-up Application6S system6-Follow-up manufacture new equipment for Production Lines

MAMOUN MOHAMMED TAHA MOHAMMED TAHA
من قبل MAMOUN MOHAMMED TAHA MOHAMMED TAHA , فني ميكانيكي , شركة المبشر للاستثنمار المحدودة

*تعمل الجيد مع الما كينات *احترام الوقت *التعامل مع الاجهزة و وحدات القياس الدقيقة