Who is the best Novel writer and poet in English ?

تم إضافة السؤال من قبل hafizamaryam bibi , Teacher Assistant , Techsoft solution
تاريخ النشر: 2015/03/17
ahmed abdallah
من قبل ahmed abdallah , Language Instructor , King Saud University

D H Lawrence, Thomas HardyOscar Wilde,  & Mark Twain

Poets

Geoffrey Chaucer, William Wordsworth, Emily Dickinson, William Shakespeare, Robert Frost, William Blake and Ralph Waldo Emerson.

Novelists

Jonathan Swift, Charles Dickens, George Bernard Shaw, Ernest Hemingway, Jane Austen, Emily Bronte, Virginia Wolf and Agatha Christie.