With all the technological and educational advancement there is an enormous lack of skills and notion required to be a true professional how is that?

تم إضافة السؤال من قبل Monica Bazi , Managing Director at Embassy of Brazil (Brasiliban) , Embassy of Brazil in Beirut
تاريخ النشر: 2015/03/27
ashraf taha
من قبل ashraf taha , مدرس - teacher , مراكز تعليمية - Educational centers

Continuous work and gain skills