If the finished goods inventory increases between the beginning and

the end of a

period, then the cost of goods manufactured is smaller than the cost of goods sold. True or False ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/04/03
Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

False.

Can be explain on demand.

Thank you....

Syed  Muntazir
من قبل Syed Muntazir , Accountant , AL BARAKAH DATES FACTORY LLC

Correct answer is option b ie False

Ahmed Abdi Mahad
من قبل Ahmed Abdi Mahad , Director of Internal Auditing Directorate , Jigjiga University

The answer for this question is choice B, False