A manufacturer has beginning and ending finished goods inventory of $70, 000 and $90,000 respectively. The cost of goods manufactured is $200,000.

What is the Cost of Goods Sold?

a. $20,000

b. $70,000

c. $180,000

d. $270,000

تم إضافة السؤال من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies
تاريخ النشر: 2015/06/10
Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Option C is the right answer.

Tranquilino Jr Rivera
من قبل Tranquilino Jr Rivera , General Accountant , Enany Group of Companies

Answer is C. Beginning Finished Goods $70,000 + Cost of Goods Manufactured $200,000.00= Available for Sale, $270,000.00 less Ending Finished Goods, $90,000.00 = Cost of Goods Sold, $180,000.00

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

Correct answer is180000 thanks

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

C)180,000..............................

..........................

Abdul Majid Khatri
من قبل Abdul Majid Khatri , A Qualified Chartered Accountant , Honeycomb Logistics Pvt. Ltd.

Option (C) $180,000...........................!!!

Shazia Anees
من قبل Shazia Anees , Assistant Manager Finance , Arham Trading Company

answer is $180000 ===========================

Wasim khan wazir
من قبل Wasim khan wazir , Finance Specialist , Mott Macdonald

180000 is right option.200000=180000

Ajay Dutt
من قبل Ajay Dutt , Senior Accountant , Concept Zone Group of Companies

The answer is option C.................

lakshminarasimham mallareddi
من قبل lakshminarasimham mallareddi , Manager Finance & Accounts , M/s. Vandana Global Limited, Raipur, Chhattisgarh

Correct Answer is c. $180,000 beginning $70000 Production $200,000 Inventory $90,000 hence cost of goods sold will be $180,000

mehfooz alam khan habib khan
من قبل mehfooz alam khan habib khan , Security Incharge , Landmark Group (Emax)

Cost of goods manufactured+ begining finished goods= cost of goods awailable for sale- ending finished goods= cost of goods sold.200000+70000=27000==180000 is answer.

Romeo Mamalayan
من قبل Romeo Mamalayan , Project Coordinator , Globalaire Technology Corporation

cost of goods sold is 180,000 dollars