The shape of the camber, best suited for cement pavement, is A.Elliptical B.Combination of straight and parabolic C.Straight line D.Parabolic

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.
تاريخ النشر: 2015/04/09
Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

The Correct answer is Option -C "Straight Line" Thanks for participation

Muhammad Khalil
من قبل Muhammad Khalil , Chief Engineer (Civil) , Water and Sanitation Services Mardan

B) Combination of straight and parabolic