Which one of the following adjusting entries can reversed ? a) Depreciation . b) Accrued revenues . c) Bad debts . d) All of above .

تم إضافة السؤال من قبل Anas Dawah , Senior Internal Auditor , Talal Abu-Ghazaleh Global (TAGI)
تاريخ النشر: 2015/04/14
Sreeja  Menon
من قبل Sreeja Menon , Commercial Manager , Nepal Mediciti Hospital

The answer would be option D

Muhammad shahzeb Raza Raza
من قبل Muhammad shahzeb Raza Raza , Customer service agent , warid telecom

correct option is D all of above

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

(D) is the Correct Ans.

All of the Above.