What's the difference between computer system and information system?

تم إضافة السؤال من قبل fouad doubali , مهندس اعلام الى , وكالة السياحة نوميديا قسنطينة
تاريخ النشر: 2015/04/17
Hugo Trindade
من قبل Hugo Trindade , System Analyst , Vale do Lobo Resort Turistico de Luxo S.A.

Information systems are more vast , they include the computer system itself (computers, databases, programs etc.), and other systems like the process management, human resources, network, network  security etc.