Accounts are maintained on base of (1) Accrual Concept (2) Prudence Concept (3) Matching Concept

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Umair Arain , General Accountant , Heart Beat Medical Center & One Day Surgery LLC
تاريخ النشر: 2015/04/27
Basharat Rasool Mirza
من قبل Basharat Rasool Mirza , Accountant , Suhail Al Mazroui Trading Co. L.L.c.

1) on the basis of Accrual Concept

Muhammad Akbar
من قبل Muhammad Akbar , Finance Manager , Design & Engineering Systems (Pvt.) Ltd

Accrual concept of accounting

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

(1)  Accrual Concepts

Thnx

khaled Ibrahim Sayed Abd El Salam Ibrahim
من قبل khaled Ibrahim Sayed Abd El Salam Ibrahim , Chief Accountant , -ElMehy engineering company

Agree with All above (( Accrual Basis ))