Can we operate without mouse and using keyboard shortcut keys except design and art on computer system?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Yaseen MBA PMP® , Project Controller , Hayat Communication (www.haytacommunications.com)
تاريخ النشر: 2013/08/04
Samreen Yasin
من قبل Samreen Yasin

Not everytime... But sometimes... Mouse is compulsory for designing on computer systems...

MOSIN Daraz khan
من قبل MOSIN Daraz khan , Computer Technician , M.S. Computers World and Matrix Computers Sales and Servicing

Yes we can do

عادل الرقيمي
من قبل عادل الرقيمي , مسؤول أمن , جهه عسكرية

!!!!!of course we can