Under which category does capital account come among these accounts and why? a) Real b) Personal c) Nominal Account

تم إضافة السؤال من قبل Purushottam Thapa , GENERAL ACCOUNTANT , KHAYARAT FAHUD LLC
تاريخ النشر: 2015/04/29
foram makwana
من قبل foram makwana

capital account comes under personal account as it is the account which represents the person or organisation personally