Subscription paid in advance is which type of account a. Real, b. Personal, c. nominal, d. none of the above?

تم إضافة السؤال من قبل Anil Lalwani , Chief Accountant , Al Ahli Hospital
تاريخ النشر: 2016/10/15
Sridhar Rajagopal
من قبل Sridhar Rajagopal , Financial Controller , Sai Krishna Bio Tech

i think its a personal accounts as it does involve Balance Sheet no profit and loss account I hope this could be right reason Thanks for Inviting