Special category of Number tab in Format Cells dialog box can be used to apply formats like

A) Zip Code

B) Phone Number

C) Both of above

D) None of above

تم إضافة السؤال من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials
تاريخ النشر: 2015/05/14
FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

D) >>>>>>>>>>>None of above

Ghiath AlMaghrabi
من قبل Ghiath AlMaghrabi , Finance Manager , Veolia Water

it must be at least 8 choices

Mohamed Hossam Eldin Abdulrehim
من قبل Mohamed Hossam Eldin Abdulrehim , ACCOUNTS SUPERVISOR , 0553362618 ZAMIL AIR CINDITIONERS

C) Both of the above can be used