Where can you set the shedding color for a range of cells in Excel?

A) Choose required color form Patterns tab of Format Cells dialog box

B) Choose required color on Fill Color tool in Formatting toolbar

C) Choose required color on Fill Color tool in Drawing toolbar

D) All of above

تم إضافة السؤال من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials
تاريخ النشر: 2015/05/16
hamza sirri
من قبل hamza sirri , Senior Draughtsman , ALTERATH ENGINEERING CONSULTANTS

CORRECT ANSWER  IS (D) All of above////////////////////

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

D) All of above><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<