You can set Page Border in Excel from

A) From Border tab in Format Cells dialog box

B) From Border tool in Formatting toolbar

C) From Line Style tool in Drawing toolbar

D) You can not set page border in Excel

تم إضافة السؤال من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials
تاريخ النشر: 2015/05/16
Azharuddin Mohammed Khaja
من قبل Azharuddin Mohammed Khaja , FINANCE & ADMINISTRATION EXECUTIVE , AIN CORPORATION SECURITY SOLUTIONS INDIA PVT LTD

Absolutely, we can not set page border in Microsoft Excel.

ASIF KHAN
من قبل ASIF KHAN , Senior Finance Manager , Morganti GCC, KSA - Jeddah Saudi Arabia

Yup D is the correct answer for this I am agree

MOHAMED KANI SHEIK MOHAMED
من قبل MOHAMED KANI SHEIK MOHAMED , ACCOUNTANT , UNIQUE CHOICE

RIGHT CLIK CELL  SELECT FORMETCELL & INSERT BORDER

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

D) You can not set page border in Excel

Saad Kapadia FCA - CIA - CFE - CISA - CRMA-FMVA
من قبل Saad Kapadia FCA - CIA - CFE - CISA - CRMA-FMVA , Head Of Internal Audit , Cenomi Centers - Joint Stock Company

I believe A and B are both correct.