You can auto fit the width of column by

A) double clicking on the column name on column header

B) Double click on the cell pointer in worksheet

C) Double clicking on column right border on column header

D) Double clicking on the column left border of column header

تم إضافة السؤال من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials
تاريخ النشر: 2015/05/16
Ahmed Maher allam
من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions

C.............................................

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

C)>>>>>>>>>>>>>>>> Double clicking on column right border on column header

Muhammad Shahzaib Khan
من قبل Muhammad Shahzaib Khan , Finance Manager , Shalimar Recording and Broadcasting Company Limited

C) Double clicking on column right border on column header