Who gave his name to a bar chart widely used to plan event sequences?

a. Henri Sasco

b. Henry Gantt

c. Frank Gilbreth

d. Henri Fayol

e. Frederick Taylor

f. Max Weber

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/05/25
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

b. >>>>>>>>>>>>>>>> Henry Gantt

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

b. Henry Gantt//////////////////////////////////////////////////////////

Ali Mohamed Ahmed
من قبل Ali Mohamed Ahmed , site engineering , شركة مقاولات

b. Henry Gantt >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Thanks

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Option "  B  " Henry ^_^ ..............

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

b. Henry Gantt^^^^^^^^^^^^^^^^

Rana Riaz Ahmad
من قبل Rana Riaz Ahmad , Group Human Resource Office- Talent Management , Al Mansouri 3B Group

plagiarism is a crime...

http://wps.pearsoned.co.uk/ema_uk_he_naylor_management_2/19/4939/1264603.cw/-/1264605/index.html

Waqayan Al Waqayan
من قبل Waqayan Al Waqayan , Secretary of Sharia Supervisory Board (SSB) , Ahli United Bank (AUB)

good information

b. Henry Gantt

Mamme Yaa  Prempeh
من قبل Mamme Yaa Prempeh , Student , Non applicable

Henry Gantt was the man who gave his name to the bar chart