How can you provide low latency 10GBPS networking in Amazon AWS Compute Instances ?

a) Put them in a placement Group b) Add additional Network Adapters c) Use the AWS EC2 instances in a VPC d) Ensure that the instance is in a network connected to an Internet Gateway

تم إضافة السؤال من قبل Leo Rajapakse , Global Head of Platform Infrastructure & Cloud , Bimbo Bakeries USA
تاريخ النشر: 2015/07/04
Arindam Majumder
من قبل Arindam Majumder , Enterprise Architect , Multinational Company

Option 1: Using AWS Direct Connect

Option 2: Use other Network provider to provide dedicated network connection to AWS.