Why does a computer systems freezes frequently after 5 minutes of boot up?

تم إضافة السؤال من قبل Iroegbu Chidinma , field Surpport Technician , PingTelecoms
تاريخ النشر: 2015/08/19
Ahmed GALAL Mohamed
من قبل Ahmed GALAL Mohamed , مهندس صيانة - عقد يومية , حسن محمد علام

Over Hating for processor or Motherboard is the the most causes of a computer systems freezes  after a few miuntes