Velocity Ratios are also known as ::::?

a) Quick Ratios

b) Acid Test Ratio

c) Turnover Ratio

d) Turbine Ratio

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2015/08/25
Ranjithrajan Ranjthrajan
من قبل Ranjithrajan Ranjthrajan , Administrator & General Accountant , Saudi Paramount Computer Systems

The correct anser is C) Turnover Ratio

Nigel Brian
من قبل Nigel Brian , Sales Executive , Ace Commuications

A- Velocity Ratios are know as Quick Ratios.

c) Turnover Ratio......................................................................

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

I think (a) Quick Ratios is the answer. Thanks