In your opinion, should ratio analysis physical inventory be checked or not? Such As Liquidity ratios C.A/C.L Or Quick Acid Test Ratio C.A-Invt?

تم إضافة السؤال من قبل Umair Javed , Deputy Manager Accounts & payables , Fazal Group Of Companies
تاريخ النشر: 2015/12/24
sanad aldeen omear
من قبل sanad aldeen omear , inspection engineer , Rak co for white cemnt

must be checked as it show the stock & stock realty, or stock stalling, checking is the lead to all thing