A hard disk is divided into tracks which are further subdivided into:?

A. clusters

B. sectors

C. vectors

D. heads

E. None of the above

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/04
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

Option (B) Sectors ...........

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  B. sectors

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

I think (B) sectors is the further sub-division. Thanks.

Muhammad Noman
من قبل Muhammad Noman , SAP S4H FI Trainee , Excellence Delivered Pvt Ltd

Harddisk is subdivided into SECTORS and HEADS

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

sectors............................

qamar c/qani abshir diriye
من قبل qamar c/qani abshir diriye , Human resource management , Somafone

hard disk is divided answer B sector

Reem Salem
من قبل Reem Salem , Teaching Assistant , ALHOSN University

A hard disk is divided into tracks which are further subdivided into:

The right answer is: B. Sectors

David Giorgobiani
من قبل David Giorgobiani , Security Operations Solutions Architect , M.F.GE

sectors  sectors sectors sectors sectors sectors sectors sectors sectors