Which is better for cluster server spanned or mirror type of configuration?

if you work with hp cluster servers and you want to make installetion of hotspot server which type of you chose spanned or mirorr

تم إضافة السؤال من قبل Ashraf M Omar Hamdan , مهندس تركيبات , Safety combany
تاريخ النشر: 2013/05/07
Mohamed Lwila
من قبل Mohamed Lwila , CEO , Arkan Tech For Information Technology

mirror is better