What do we call a network whose elements may be separated by some distance?

 It usually involves two or more small networks and dedicated high-speed telephone lines.

a) WAN (Wide Area Network)

b) World Wide Web

c) URL (Universal Resource Locator)

d) LAN (Local Area Network)

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/11
Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

WAN- Wide area network..............

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Option A WAN  (Wide Area Network )>>>>>>>>>>>>

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

its WAN-wide area network. Thanks.

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>> a) WAN (Wide Area Network) .