Who co-founded Hotmail in 1996 and then sold the company to Microsoft?

a) Shawn Fanning

b) Sabeer Bhatia

c) Ada Byron Lovelace

d) Ray Tomlinson

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/16
Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Sabeer Bhatia  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

Sabeer Bhatia

Sabeer Bhatia is an Indian entrepreneur who founded the Hotmail email service .

Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

b) Sabeer Bhatia......................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> b) Sabeer Bhatia