'.MPG' extension refers usually to what kind of file?

a) Animation/movie file

b) WordPerfect Document file

c) MS Office document

d) Image file

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/16
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

MPG extension refers to animation or movie file , digital video file and multimedia format

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

a) Animation/movie file >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

video file..............................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>> a) Animation/movie file