'.TXT' extension refers usually to what kind of file?

a) Text File

b) Image file

c) Audio file

d) Adobe Acrobat file

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/16
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

TXT extension refers to Text file

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  a) Text File

Aniefiok Okon Udoh
من قبل Aniefiok Okon Udoh , Manager , newLIFE Cafe, Calabar

.TXT extension is a text file, therefore option a) is the correct answer

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

text file........................................................

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

a) Text File...................................

Yogesh Dhakad
من قبل Yogesh Dhakad , Director Technical , Timeless Horizon Engineering Solutions

The correct answer is;

option a) Text File

Osama Muthanna
من قبل Osama Muthanna , Senior Network Administrator , Roots Group Arabia

a) Text File

                                  .

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Text File  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>