What's the best online portal to find industry based jobs in Bahrain?

تم إضافة السؤال من قبل Sidrah Nadeem , Global Marketing Manager , Hill+Knowlton Strategies
تاريخ النشر: 2015/12/06
Usman Ahmed Sulehry
من قبل Usman Ahmed Sulehry , Manager Business Development , Mass Pharma (Pvt) Ltd

Bayt.com is the best online portal to find industry based jobs in Bahrain.