As a quality control officer in an automotive company what are the basic things do l need to know to grow in my career?

تم إضافة السؤال من قبل Abiodun Elemosho , Workshop Manager , BRAKES AND SHOCKS (AUTO SERVICE CENTER)
تاريخ النشر: 2015/12/28
Jeffry Parungao
من قبل Jeffry Parungao , Quantity Surveyor/Project Engineer , Gulf Elite General Contracting Co.

Ensure the quality based on your knowledge and experience. Do not hesitate to ask question for something you don't know.Never assumed or pretend just to flatter anybody. Follow the safety rules.

Abiodun Elemosho
من قبل Abiodun Elemosho , Workshop Manager , BRAKES AND SHOCKS (AUTO SERVICE CENTER)

i appreciate you for this wise comment

Faisaljameel Moni
من قبل Faisaljameel Moni , QUALITY CONTROL INSPECTOR , TESLA INDUSTRIES (PVT) LIMITED

THE BASIC IN AN AUTOMOTIVE COMPANY FOLLOW COMPANY 'S PROCEDURE USING ISO STANDARD.