A corporation pays its annual property tax bill of approximately $12,000 in one payment each December 28.?

During the year, the corporation's monthly income statements report Property Tax Expense of $1,. This is an example of which accounting principle/guideline?Conservatism*  Matching*  Monetary Unit

تم إضافة السؤال من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م
تاريخ النشر: 2016/02/10
هيثم ناجى
من قبل هيثم ناجى , محاسب اول , الفيوم لصناعة السكر

the principle of conservatism is true

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

Conservatism ,,,,,,,,,............,,,,,,,,,,,,

abdelaziz allam
من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م

Conservatism.........................

Mohamed matar
من قبل Mohamed matar , Finance Manager , ASG Group

.......The answer is the principle of conservatism

Anas Touqan
من قبل Anas Touqan , مدير قسم المحاسبة , شركة التكامل الغذائي للتجارة والتسويق

Conservatism ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,