How can the risk of unauthorized computer system access be reduced?

تم إضافة السؤال من قبل Fredrick Nghishity
تاريخ النشر: 2016/02/11
Islam Ahmed Ail Soliman
من قبل Islam Ahmed Ail Soliman , مدير الادارة التنفيذية والاقليمية , شركة الباز السعودية وشركة الباز المصرية

For ways to protect the computer system in a manner PIN and Protection Systems

Arathi Shenoy
من قبل Arathi Shenoy , Data Analyst , Concentrix Technologies

Lock the system with a strong password.