Which of the following is not a standard method of inventory valuation?

(a)First in First out (b) Standard Cost

(c)Average Pricing (d) Realizable Value

تم إضافة السؤال من قبل ABDUS SAKUR TALUKDER , Finance Manager , EMCOR Facilities Services LLC
تاريخ النشر: 2016/02/25
Vaseem Ahamad
من قبل Vaseem Ahamad , Associate Director Operations , Perfetti Van Melle

The option first i.e " a" is not a standard method of inventory evaluation.