What digital strategy tools do you use / recommend?

تم إضافة السؤال من قبل Salah Hamed , Web Video Producer , Android basha
تاريخ النشر: 2013/09/19
Abdul Shakoor  Khan
من قبل Abdul Shakoor Khan , Marketing Manager , Najeeb Auto - Suzuki

I am confuse are you asking about the Digital tools or tools for digital strategy. If the question is about Digital Strategy tools then there is only one tool for the digital strategy is your experience or knowledge. because if you have experience and knowledge in digital work you can build a very effective Digital Marketing Strategy.