what's type's of electrical fault's???

تم إضافة السؤال من قبل احمد محمد محمود نصار , Senior PV Design and Applications Engineer , United Pioneering Business
تاريخ النشر: 2013/09/20
ahmed ay
من قبل ahmed ay

-defauts entre phase-terre

-defauts entre-phases

-desequilibre des cournts ou des tensions

-sous tension

-sur tension

-sous frequence

-sur frequence

-echauffement thermique

-ouverture de circuit

-tension de pas

-onde de choc

Muaaz Sarfaraz
من قبل Muaaz Sarfaraz , MSc Intern Data Science , Green Tomato Cars UK

It will be better if you elaborate which machine/zone/scenario you are talking about in case of electrical fault:

1.Short Circuit fault  : that can be more categorized as Line to Line fault , Double LIne ground fault , single line ground fault

2. Open Circuit Fault on Transmission Line

3. Over load fault on machine or transmission line

4. Thermal Overload

5. Negative Sequence Fault ,

6. Unbalanced loading on a transformer or generator (3 phase)

And many many more ..... please elaborate us which sectors faults you are interested in.

Thank You