The following control parameters can be set in a long-term planning scenario:

A   Planning period

 B   Opening stock

 C   Strategy group

 D   MRP type

 E   Version of available capacity

تم إضافة السؤال من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves
تاريخ النشر: 2016/04/06
Sathish Prabhu.V
من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves

Planning period, Opening stock and MRP type parameters

Ghada Eweda
من قبل Ghada Eweda , Medical sales hospital representative , Pfizer pharmaceutical Plc.

The correct answers are:

A   Planning period

D   MRP type

E   Version of available capacity

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Strategy group<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<A

MUBARAK INAYTULLA KHAN
من قبل MUBARAK INAYTULLA KHAN , Procurement Manager , UNIT7 CONTRACTING EST. RIYADH.

  • PLEASE REFER TO NO: C - STRATEGY GROUP.

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

 ................C   Strategy group