What conditions must be fulfilled in Customizing if a production order is to be checked for availability?

A.  Scope of check

B.  Checking group

C.  checking rule

D.  Checking assignment

E.   Inspection period

تم إضافة السؤال من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves
تاريخ النشر: 2016/04/06
MUBARAK INAYTULLA KHAN
من قبل MUBARAK INAYTULLA KHAN , Procurement Manager , UNIT7 CONTRACTING EST. RIYADH.

 Answer for the above question goes to  D-CHECKING ASSIGMENT.

Jahir Husssain
من قبل Jahir Husssain , Accountant , Alpha Emirates

Answer - D - Production order is checked for availability if is not there raw material, we need to arrange.

Sathish Prabhu.V
من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves

A, B, C and D. All are right answers.

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Checking assignment <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<,A