Product acceptance criteria should be laid down in which document?

A.  Project scope statement

B.  Work breakdown structure

C.  Resource assignments

D.  Project scope management plan

تم إضافة السؤال من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com
تاريخ النشر: 2016/10/12
hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

option A.

Thanks for invitation

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Looks  A.  Project scope statement  ----------------

Abdul Rehman
من قبل Abdul Rehman , Electrical Engineer , Tamdeed Projects

Thank you for the invitation. My answer is option A

Ihab Zaki
من قبل Ihab Zaki , Chief Technology Officer (Cto) , EGID

A.  Project scope statement

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

Thanks for the invite.

Of course it is A - project scope statement