The scope baseline consists of which of the following elements?

a. Project management plan, WBS, scope statement

b. Scope statement, risk management plan, WBS

c. WBS dictionary, project management plan, scope statement

d. Scope statement, WBS, WBS dictionary

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/05/12
Javad Taghavi
من قبل Javad Taghavi , Program Manager, Senior Adviser in Project Management , KCE Co.

PSS, WBS and WBS dictionary

Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

Thanks for your invitation...the answer is....d. Scope statement, WBS, WBS dictionary