هل التكنولوجيا حاجة ام ضرورة؟ ولماذا؟

تم إضافة السؤال من قبل Bassam Ali Mohammed Al-mamari , مساعد الرصد والتقييم , برودحي سيستمز
تاريخ النشر: 2016/06/21
Saher Adil  sami
من قبل Saher Adil sami , Internal Auditor , شركة الصناعات الغذائية العربية "دومتى"

التكنولوجيا حاجة وضروة

حاجة لاننا نحتاج الى لمس مدى تطورنا كل يوم عن يوم سابق

وضرورة لاننا نستخدم ما وصلنا إليه من تطور تكنولوجي فى حياتنا اليومية بشكل مستمر .

alaa liswe
من قبل alaa liswe , ِAdministrative Assistant , Arab Open University

التكنولوجيا في زمننا الحاضر اصبحت حاجة وضرورة لكي يتقدم المجتمع ويتطور .

علي القحطاني
من قبل علي القحطاني , فني الأجهزة اللاسلكية الإستراتيجية , الحرس الوطني

إن كنا نتحدث عن الحياة بدونها فبالطبع نستطيع كما فعل أسلافنا

لكن في وقتنا الحاضر أصبح لا غنى لنا عنها حتى في أبسط المصنوعات

إذا فهي حاجة و ضرورة في نفس الوقت والإختلاف فقط في مدى إعتمادنا عليها

Hussein Ali
من قبل Hussein Ali

1- الدخول على www.youtube.com 2- الضغط على “Create Account” أعلى يمين الصفحة الرئيسية. 3- املى بياناتك فى الفراغات ودوس على "I accept". 4- راح تفتح صفحة فيها اخيارين : الاختيار الاول على اليسرة : لو عندك حساب على Google واملى بياناتك. الاختيار الثانى على اليمين : لو عايز تعمل حساب بأى ايميل واملى بياناتك. 5- دوس "Create New Account and Finish" 6- افتح ايميلك اللى سجلت بيه واعمل تأكيد للحساب.