What are the top websites you use or visit everyday?

تم إضافة السؤال من قبل Ola Qtaishat , Training Officer , Bank Of Jordan
تاريخ النشر: 2016/09/29
sudeesh s
من قبل sudeesh s , AutoCAD draftsman , M.R.S.INTERIOR

FACEBOOK, TWITTER, CARCAD, LINKIN PRINTSET

Ahmed Saeed
من قبل Ahmed Saeed , graphic designer , Nerhadou

facebook, youtube, shahed, el youm el sab3

Muhammad Usman
من قبل Muhammad Usman , Office Manager , Al-Hamd Land Providers (Private) Limited Near Blue World City Site SehalChakri Road Rawalpindi

FaceBook,Twitter,NTS Website

Hunain Shabbir
من قبل Hunain Shabbir , Co-Worker , IKEA

Google,linked in, byte, Facebook, you tube

Umair Mushtaq
من قبل Umair Mushtaq , Android Mobile Application Developer , Greenzay Technologies

I use Facebook, Twitter and Gmail daily.

Burhan A Majeed
من قبل Burhan A Majeed , Software Engineer , Various Companies

Google.com

facebook.com

(لقد تم حذف الرابط بسبب انتهاكه لسياسة الموقع. يرجى التواصل مع قسم الدعم لمزيد من المعلومات.)

Google.com

Bayt.com

(لقد تم حذف الرابط بسبب انتهاكه لسياسة الموقع. يرجى التواصل مع قسم الدعم لمزيد من المعلومات.)

Maisaa Mohammad Mahmoud Yacoub
من قبل Maisaa Mohammad Mahmoud Yacoub , معلمة علوم , مدرسة وكالة

I visit Facebook daily because it's my main app for connecting my friends in my homeland, i also visit bayt, idrak, home talk and many others.

Md Yeashin Uddin
من قبل Md Yeashin Uddin , Senior Officer , KDS Accessories (A Concern of KDS Group)

I mainly visit Facebook, Gmail, Bdjobs, Wikipedia for a clear view of something new.

Leroy Da Costa
من قبل Leroy Da Costa , Patient Administrator , Mediclinic Middle East

Mostly, its through their apps, if they have them, that is.

Social Media: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube

News: Gulf News, CNN

Others: Zomato, FitmenCook, EmiratesNBD, IMDb

These are the major ones, since news, live/inspiring, are provided through the handles via social media.