What's the best way for a company to increase their social media reach?

تم إضافة السؤال من قبل Lana Oudeh , PR Coordinator , Al Ghanem
تاريخ النشر: 2016/10/09
Francis Jr Simbajon
من قبل Francis Jr Simbajon , Associate Marketer , C-ONE TRADING CORPORATION

Talking about Facebook, this would refer to "boost" but of course this will be then be considered as paid online advertisement.