How is it possible to enter in to Aircraft Engineering/ Marine Engineering with having Electronic Engineering Degree?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Zubani Abdul Muthalif , Assistant Sales Manager , FAP World Electronics Trading LLC
تاريخ النشر: 2016/10/21
Diogenio Mucavele
من قبل Diogenio Mucavele , supervision , mozambique airlines

If hired to join the Enginnering Department of the respective company