Which of the following decision-making techniques can help solve the problem?

Quantitative techniques are very useful in making decisions under conditions of varying degrees of uncertainty. Torque Engineering Co. Ltd. faces the problem of allocating resources to its newly set up hydraulic pumps division.

(a) Linear programming (b) Decision tree (c) Simulation  (d) Waiting-line method  (e) Game theory.

تم إضافة السؤال من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com
تاريخ النشر: 2016/10/25
hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

__________Option A

-----------------Thanks for invitation

Ihab Zaki
من قبل Ihab Zaki , Chief Technology Officer (Cto) , EGID

(a) Linear programming

thanks

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

It is option A....

Regards

mamoun mokhtar
من قبل mamoun mokhtar , general manager , albyan technical foungary

linear programming option a

Abdul Rehman
من قبل Abdul Rehman , Electrical Engineer , Tamdeed Projects

Thanks for the invitation. My answer is A

Ashraf E. Mahmoud (PhD)
من قبل Ashraf E. Mahmoud (PhD) , University Lecturer, Freelancer Consultant and Trainer for Int'l Business & Banking TF. , FreeLancer

Thanks for invitation,

I do believe that the correct answer is "A".

ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thanks for the invite ............................a

Sattar Abdulkarim  Mohamed
من قبل Sattar Abdulkarim Mohamed , Country Sales Director , Ideal Technical Solutions

Thanks for this invitation. Option A - Linear Programming.

tebib djillali
من قبل tebib djillali , حارس أمن , بيات للخدمات الإطعام والفندقة

............................................................................ A